Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън сподели, че този сезон отборът

...
Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън сподели, че този сезон отборът
Коментари Харесай

Робъртсън: Поражението от Реал мотивира Ливърпул

Защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън показа, че този сезон тимът му употребява като източник на мотивация своето проваляне от Реал във финала на Шампионската лига преди година. В заключителния мач за предишния сезон "червените " не съумяха да попречат на Реал за трети път да завоюва най-престижния европейски шампионат.

Този крах обаче е повлиял до известна степен позитивно за тима на Юрген Клоп, който тази година се бори за купата в Премиършип и към момента е в Шампионската лига.

"Много тимове евентуално биха рухнали след такова нещо или да разрешат това отчаяние да се придвижи и в идващия сезон. Ние пък го използвахме като мотивация. В лицето на Реал ние играхме против доста умел тим и той си сподели думата. След като поведоха в резултата, взеха играта под своя надзор и ние не можехме изключително да ги доближим. Барселона ще бъде пъклен сложен противник, само че в случай че стигнем до финала, ще имаме повече опит.

Каквото и да се случи, организираме страховит сезон, само че в този момент е значимо да създадем този финален пробив ", съобщи Робъртсън, представен от The Telegraph. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР