Защитникът на Лестър Джони Еванс заяви, че е прекалено рано

...
Защитникът на Лестър Джони Еванс заяви, че е прекалено рано
Коментари Харесай

Джони Еванс за шансовете на Лестър за титла: Трябва да изчакаме мачовете около Коледа

Защитникът на Лестър Джони Еванс съобщи, че е прекомерно рано неговият тим да бъде обсъждан като кандидат за купата, макар впечатляващата победа с 2:0 над Арсенал. Шампионите от 2016-а година се изкачиха на 2-о място в класирането все още и остават там след провалянето на Манчестър Сити от Ливърпул с 1:3.

Голове на Джейми Варди и Джеймс Мадисън на Кинг Пауър Стейдиъм осигуриха шестата победа от последните седем мача, като в тази серия единственото им проваляне е от краткотрайния водач Ливърпул.

Любопитното е, че в този момент под управлението на Брендън Роджърс те имат една точка повече от актива им по същото време през сезон 2015/2016, когато завоюваха сензационната си купа. Но ирландският защитник Джони Еванс отхвърля да отговори на предизвикателните въпроси, като изяснява какъв брой натоварена зимна стратегия им следва.

" Не мисля, че възможностите ни могат да бъдат преценени до и след Коледа по същия метод, съобщи Еванс пред публицисти. Показахме, че можем да печелим борби. Сега просто би трябвало да продължим да вършим това, което вършим досега и да забележим до къде ще ни води. Имаме добра убеденост, демонстрираме положителни игри в този интервал, само че би трябвало в действителност да изчакаме мачовете към Коледа, които са теста за всеки един тим, сподели опитният защитник. Следващите пет мача на " лисиците " са против последните пет тима в класирането, преди да стартират дуелите с Ливърпул още веднъж и по-късно с първенците от Манчестър Сити- все през декември. Премиър лийг 12 кръг, събота 9 ноември  Лестър Сити 2:0краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР