Защитникът на Лацио Патрик настоява, че клубовете от Серия А

...
Защитникът на Лацио Патрик настоява, че клубовете от Серия А
Коментари Харесай

Защитник на Лацио обяви, че тимът няма да приеме анулиране на сезона

Защитникът на Лацио Патрик упорства, че клубовете от Серия А и играчите "не биха приели " сезонът да бъде преустановен. Всички клубове имат право да упражняват от тази седмица, въпреки и да поддържат обществена отдалеченост, макар че държавното управление към момента не е решило дали сезон 2019/2020 ще бъде доигран.

„ Не се опасяваме и с верните защитни ограничения би трябвало да се върнем на терена “, сподели Патрик пред „ El Chiringuito de Jugones “.

„ Футболът не се разграничава от всеки различен бизнес, ние сме у дома към този момент два месеца и желаеме да се върнем на работа. Ако всичко останало се връща към нормалността, за какво ние не? “, съобщи още бранителят.

Френската Лига 1 и нидерландсаката Ередивизи са единствените топ шампионати, които публично бяха прекъснати. На въпрос, в случай че италианското държавно управление се опита да направи същото, той отговори по този начин:

„ Не бихме го приели. Това е исторически миг за Лацио, имаме приказен сезон. Има 12 игри, които би трябвало да се изиграят “.

Лацио е втори във краткотрайното класиране, на единствено точка от водача Ювентус.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР