Защитникът на Интер Милан Шкриняр е трансферна цел на Барселона

...
Защитникът на Интер Милан Шкриняр е трансферна цел на Барселона
Коментари Харесай

Агентът на Шкриняр: Искат го Барса и Реал, цената му е 100 млн.

Защитникът на Интер Милан Шкриняр е трансферна цел на Барселона и Реал Мадрид. Това излиза наяве от думите на неговия персонален сътрудник Митат Халис, който твърди, че е изцяло допустимо през лятото словашкият национал да напусне “нерадзурите”.

“Реал желае Шкриняр, както и Барселона. Половин година след прехвърлянето му от Сампдория, Манчестър Сити предложи за него 55 млн. евро. Сега цената му е към 100 млн.”, съобщи Халис.

Milan Skriniar's agent: " Real Madrid want him " https://t.co/lyeyi26nkz Mithat Halis also tells AS that Stuttgart's young CB Ozan Kabak is not on Real Madrid's agenda pic.twitter.com/9M7IFCGamj
— AS English (@English_AS) 21 март 2019 година “Милан е образец за експерт. След края на сезона той може да премине в различен клуб, в случай че съумеят да убедят Интер да го продаде. Реал Мадрид е кадърен да реализира такава договорка. Има обаче и сътрудници, които са движени от персоналните си забавни. Може Мино Райола да се опита да го отмъкне, само че аз и Шкриняр имаме договор”, добави сътрудникът на бранителя.

24-годишният словак е корав титуляр в Интер. От старта на сезона в Серия “А” той е записал 25 мача, в които се е разписал един път и е получил 4 жълти картона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР