Защитникът на Интер Диего Годин заяви, че въобще не е

...
Защитникът на Интер Диего Годин заяви, че въобще не е
Коментари Харесай

Годин: Не искам да напускам Интер

Защитникът на Интер Диего Годин съобщи, че изобщо не е обмислял да напуща клуба. Угурвайският национал дойде от Атлетико Мадрид предишното лято, само че не впечатли с изявите си, а и бе преследван от травми. Последно време се появиха много спекулации за бъдещето му. Самият състезател показа, че е сюрпризиран от слуховете.

" Истината е, че новините за това, че ще напущам Милано, ме изненадват доста. От идването си в Интер се усещам чудесно тук. Чувствам, че клубът има доверие в мен. В нито един миг не съм обмислял овакантяване. Чувствам се част от плана, а отношението в съблекалнята е чудесно ", съобщи Годин пред " Кориере дело Спорт ".

Интер се приготвя за възобновяването на шампионата и първия си мач, който е против Сампдория в неделя. " Нерадзурите " изостават на девет точти от водача Ювентус, само че са изиграли мач по-малко. Тимът чака и продължаването на присъединяване си в Лига Европа - шампионат, който Годин е печелил два пъти с Атлетико.

Diego Godín: " Nunca se me pasó por la cabeza dejar al Inter " https://t.co/wIkJZTEM0B
— OVACIÓN (@Ovaciondigital) June 19, 2020
" Изборът да дойда в Интер беше мой и го направих с желанието да оказа помощ на отбора да печели титли. Знам, че клубът е удовлетворен от мен. Тома ме кара да се гордея. Не е правилно, че желая да напусна. Ще остана тук и ще направя всичко допустимо да оказа помощ на тима ", сподели още бранителят. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР