Защитникът на Интер Диего Годин вярва, че Антонио Конте е

...
Защитникът на Интер Диего Годин вярва, че Антонио Конте е
Коментари Харесай

Диего Годин: Конте е абсолютно всичко за Интер

Защитникът на Интер Диего Годин има вяра, че Антонио Конте е всичко, от което „ нерадзурите” имат потребност. Уругвайският защитник призна, че точно италианският ментор е „ строителят” на сегашния „ пъзел”, наименуван Интер Милано.

Годин последва Конте с прекосяване на „ Джузепе Меаца” през това лято, а Интер е водач в Серия А, откакто записа пет победи в първите си пет мача.

„ Конте и Симеоне са двама страхотни треньори със страхотни характери”, показа бранителят пред испанските медии. „ Интер се строи към Конте, а той е главната причина да се случи този пъзел. В Италия се гледат повече видеа на противника и тактическата работа на терена е друга. Конте ме кара да играя по свободно и да се движа повече”, приказва Годин пред Marca.

Уругваецът бе запитан и кой футболист от състава на Интер го е впечатлил най-вече, а отговорът бе Стефано Сенси. „ Ако би трябвало да бъда почтен, не го бях слушам. Много съм сюрпризиран от него. Има страхотни качества и знае по какъв начин да играе добър футбол, макар че е толкоз малък”.

32-годишният защитник завоюва Ла Лига с Атлетико Мадрид през 2014-а и бе запитан дали може да повтори това с Интер. „ Говорят за нас, че сме кандидати за титлата… ще забележим. Ювентус закупиха доста положителни играчи, но нашите упоритости са огромни. Искаме да се борим на всички фронтове. Тук вечеряме доста рано, към 20,00 часа, а аз още се приспособявам към това. Не мога да сготвям умерено тук. В Атлетико бях един, само че в този момент съм нов човек в Интер. Чувствам се значим и би трябвало да се оправям добре”, приключи Диего Годин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР