Защитникът на Интер Диего Годин сравни качествата на съотборника си

...
Защитникът на Интер Диего Годин сравни качествата на съотборника си
Коментари Харесай

Годин: Лаутаро е като Луис Суарес и Агуеро

Защитникът на Интер Диего Годин съпостави качествата на съотборника си Лаутаро Мартинес с тези на други двама нападатели - Луис Суарес от Барселона и Серхио Агуеро от Манчестър Сити.

" Лаутаро е като Суарес и Агуеро. Той се учи да играе с цялото си тяло и с тил към топката. Неговото самочувствие има висок таван, като той се усъвършенства с всеки мач. Можеш да забележищ в него неща, които ти подсказват, че ще е в близост в продължение на 10-15 години ", съобщи Годин пред ESPN.

#Video | #SerieAxESPN

LO CONOCE BASTANTE

Lluvia de elogios por parte de Diego Godín para el gran Lautaro Martínez, su compañero de equipo. ¡Qué dupla!https://t.co/CmMOSZK2Mb
— ESPN Fútbol Club Argentina (@ESPNFCarg) April 1, 2020
Междувременно, сътрудникът на аржентинеца Бето Яке разкри, че слуховете за негов трансфер не му въздействат. " Казват, че Барселона и Реал Мадрид го желаят, само че това не оказва никакъв резултат върху него. Други играчи не биха спали през нощта поради това. Лаутаро обаче в никакъв случай не ми се обажда дали слуховете са правилни, или не. Той е фокусиран върху сегашното си и своята работа. Говорим с доста хора, само че нищо не е станало. За момента тези, които ми се обаждат, не са клубни ръководители. Няма нищо официално или съществено ", сподели той пред Radio La Plata.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР