Защитникът на Интер Диего Годин сподели очакванията си за дербито

...
Защитникът на Интер Диего Годин сподели очакванията си за дербито
Коментари Харесай

Годин: Барса е различен отбор без Меси

Защитникът на Интер Диего Годин показа упованията си за дербито против Барселона от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Мачът е на 2 октомври и е доста значим за " нерадзурите ", които на старта стигнаха единствено до 1:1 вкъщи против Славия (Прага).

" Много пъти съм играл на " Камп Ноу ". Ясно е какъв брой рискови са футболистите на Барселона. Смятам, че Лионел Меси ще вземе присъединяване в мача. Барса с него и без него са два разнообразни тима. Когато Меси е изцяло здрав и във форма, те ще са доста мощни. Няма смисъл да разясняваме класата му, той с лекост вкарва по 50 гола на сезон ", показа Годин.

Той беше запитан и какво ще е чувството да се изправи против някогашния си съотборник в Атлетико Мадрид и непосредствен другар Антоан Гризман.

" Ще бъда концентриран върху това да се оправя със дилемите си на терена. Вече съм играл против Гризман на международното състезание. Няма да имам сантименти по време на дуела, само че по-късно ще го прегърна ", съобщи уругваецът. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 2 октомври  Барселона 22:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР