Защитникът на хърватския национален отбор и Ливърпул Деян Ловрен продължи

...
Защитникът на хърватския национален отбор и Ливърпул Деян Ловрен продължи
Коментари Харесай

Хърватски национал с нова атака срещу Серхио Рамос

 Уейн Руни: Това бе прелестен метод да завърша кариерата си за националния тим
Защитникът на хърватския народен тим и Ливърпул Деян Ловрен продължи с обидните мнения по адрес на испанските национали и в частност Серхио Рамос, откакто " шахматистите " надвиха над Испания с 3:2 късно нощес.

Бранителят на мърсисайдци празнуваше успеха, която резервира шансове на " шахматистите " за класиране напред в Лигата на нациите, само че изглеждаше по този начин като че ли е по-загрижен в това да се подиграе на испанския си сътрудник.

" Добре го открих с лакът ", сподели Ловрен онлайн в обществената мрежа Инстаграм, правейки и същото придвижване. " Хаха! 3:2! Давай, приказва в този момент, другар. Приятел! Те са група п***и ".

Прикривайки пришият байрак на Испания на тениската, той продължи: " Това е единственият тим, който си коства. Сега да победим Англия и продължаваме като шефове ".

Първият устен конфликт сред Ловрен и Рамос бе след финала на Шампионската лига през май. Тогава испанецът бе упрекнат, че съзнателно е контузил звездата на Ливърпул Мохамед Салах.

В следствие Ловрен сложи под подозрение похвалите, които играчът на Реал получава. " Той бърка по-често от мен, само че когато играеш с Роналдо и допускаш неточности при 5:1 или 5:2 никой не им обръща внимание ".

На конференцията преди срещата нощес пък капитанът на Испания показа, че не желае да разяснява изявления на хора, които желаят известност на негов тил. " Казах доста пъти, че не знам дали повода за такива мнения е от гняв или нещо друго. Всеки печели на игрището ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР