Защитникът на Хърватия Домагой Вида коментира със задоволство победата с

...
Защитникът на Хърватия Домагой Вида коментира със задоволство победата с
Коментари Харесай

Вида: Искаме титлата

Защитникът на Хърватия Домагой Вида разяснява със удовлетворение успеха с дузпи над Русия в 1/4-финалите на Мондиал 2018. Бранителят на Бешикташ се разписа в продълженията, а по-късно беше прецизен и от бялата точка.

" Много се веселя, че вкарах гол и Хърватия победи. Вече сме на полуфиналите. Русия е добър тим и сподели прекрасен футбол. При тях е мъчно да окроиш един човек. И двата тима се борихме с всички сили в продължение на 1120 минути ", съобщи Вида.

" С Англия ще е доста мъчно, само че желаеме да станем международни първенци. Чух, че руснаците са ни признателни за мача с Англия през 2007 година. Ние постоянно играем почтено. Тук, на международното състезание, още веднъж го показахме ", добави бранителят.

Мачът, за който бе запитан Вида, се игра през 2007 година. Тогава хърватите към този момент си бяха обезпечили класиране за Евро 2008, само че все пак победиха Англия с 3:2 на " Уембли ", а от резултата се възползва Сборная и с триумф с 1:0 над Андора измести " трите лъва " от второто място.
Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 5:6краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР