Защитникът на германския Хамбургер ШФ Тони Лайстнер, който блъсна фен

...
Защитникът на германския Хамбургер ШФ Тони Лайстнер, който блъсна фен
Коментари Харесай

Футболистът от Хамбургер, който блъсна зрител по време на мач, е наказан за 5 мача и глобен

Защитникът на немския Хамбургер ШФ Тони Лайстнер, който блъсна почитател на стадиона в края на мача за Купата на страната против Динамо (Дрезден) предходната седмица, е осъден с отнемане от права за 5 мача и санкциониран с 8000 евро, разгласи Германският футболен съюз (ГФС) през днешния ден.

Роденият в Дрезден Лайстнер се изкачи на трибуните по стълбите през оградата, където се изправи слещу фен, който скандираше нещо по време на мача. След като размениха по няколко думи, Лайстнер бутна индивида на земята, преди да се обърне и да се върне по стълбите на терена. Малко по-късно играчът сподели, че е бил обиждан неведнъж от този мъж.

see thats Toni Leistner from Hamburger SV a true man of honour. One has always to defend his family
— λεξ13Καιρς (@alex13wetter)
"Освен че става дума за нахлуване над фен, държанието му е ослепителен случай на неспортсменско държание, защото играчът напуща терена. Освен това навлиза в зона на стадиона, която е маркирана като лимитирана от здравна спогодба, а също по този начин и навлиза в рестриктивна зона за фенове, се споделя в мнението на дисциплинарния орган. Играчът ще би трябвало да пропусне три мача в този момент във втора дивизия, до момента в който другите две са разсрочени в границите на една година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР