Защитникът на е с контузия на прасеца след равенството 2:2

...
Защитникът на е с контузия на прасеца след равенството 2:2
Коментари Харесай

Удар за Барса: Араухо пропуска първия мач с Наполи в Лига Европа

Защитникът на е с травма на прасеца след равенството 2:2 с градския противник Еспаньол в Ла Лига нощес. По всяка възможност той няма да е на линия за своя отбор за мача с Наполи в Лига Европа в четвъртък, потвърдиха от пресслужбата на каталунците.
Уругваецът бе сменен наложително на почивката в дербито, откакто получи удар в левия крайник и отстъпи мястото си на Ерик Гарсия, който бе с съществена виновност за втория гол на Еспаньол. Травмата на Араухо е удар за треньора на „ блаугранас “ Шави, като каталунците се приготвят за конфликта с Наполи, а по-късно отборът гостува на Валенсия в неделя за състезание.
" За момента изпитва единствено болежка. Той почувства болежка по време на седмицата, само че искаше да играе. Решихме да го сменяем на почивката като превантивна мярка. Ще забележим какво е положението му в понеделник и ще се надигнем против Наполи и Валенсия с играчите, които са на наше разположение ", разгласи Шави.
Клубът не даде детайлности за това какъв брой дълго Араухо ще отсъства от игра, само че съгласно информации в локалните медии той може да бъде в лазарета най-малко за седмица.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР