Защитникът на е под въпрос за мача на тима срещу

...
Защитникът на е под въпрос за мача на тима срещу
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Знаем какво се случи последните дни, но лично аз нямам притеснения

Защитникът на е под въпрос за мача на отбора против от 1/8-финалите в Шампионската лига, който е във вторник. " Никлас получи удар в крайници. Може да се наложи да играе от дясната страна на отбраната. Но имаме още време и ще решаваме в последния момент”, съобщи старши треньорът на баварците на конференция през днешния ден.

При всички случаи Зюле ще пътува с тима, откакто през днешния ден беше зает единствено с възстановителни процедури. Също по този начин Флик съобщи, че против Лацио като титуляр ще стартира, който в събота се върна за първи път в игра, откакто прекара ковид.

" Не можеш да приемеш завръщането си на терена като даденост, изключително след прекарана болест. Ние се надяваме, че той ще се показа най-малко както в своите 45 минути във Франкфурт. След такава пауза считаме, че направи добър мач ", сподели още треньорът.

Байерн пътува за Италия надалеч от най-хубавата си форма, откакто записа единствено една точка в последните два мача и видя по какъв начин този уикенд Република България (Лайпциг) още веднъж съкрати дистанцията още веднъж на две точки.

Our squad for the trip to Rome!
— FC Bayern English (@FCBayernEN)
" Знаем доста добре какво се случи в последните няколко дни. Искам тимът да е на терена с отговорност още през цялото време. Нямам терзания, тъй като знам, че можем да играем футбол”, разяснява още треньорът.

" Имам визия по какъв начин ще изглеждаме против Лацио. Вярвам, че ще го създадем, а експанзията и интензивността ни ще бъдат забележими от първата минута”, добави някогашният полузащитник.

Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 23 февруари  Лацио 22:00предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР