Защитникът на Челси Антонио Рюдигер все още не може да

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер все още не може да
Коментари Харесай

Рюдигер иска непосилна за Челси заплата, за да преподпише

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер към момента не може да се разбере с шефовете на клуба по отношение на възобновяване на контракта си, написа „ Daily Mail “. Настоящият договор на германеца е единствено до края на сезона и по-късно той може да си тръгне като свободен сътрудник.

Наскоро 28-годишният централен защитник загатна, че е податлив да остане в Челси. Той обаче е сложил непостижими за управлението условия, с цел да преподпише. Рюдигер е изискал голяма заплата в размер на 400 хиляди паунда на седмица. Той е декларирал, че е получил сходни оферти от други тимове и по тази причина желае лондончани да му предложат същата оферта, с цел да продължи да играе на „ Стамфорд Бридж “.

Това обаче се разграничава съществено с офертата, която до момента му предлагаха от Челси. „ Сините “ се надяваха да го убедят да преподпише против заплата от 125 хиляди паунда на седмица. Германецът обаче желае съвсем четири пъти повече.

По този метод бъдещето на немския национал остава нестабилно. Интерес към него има от страна на Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР