Защитникът на Челси Антонио Рюдигер води преговори за трансфер с

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдигер води преговори за трансфер с
Коментари Харесай

Ювентус започнал преговори с агента на Рюдигер

Защитникът на Челси Антонио Рюдигер води договаряния за трансфер с Ювентус поради неразбираемата обстановка при лондончани. Както е известно, на притежателя на „ сините “ Роман Абрамович бяха замразени активите от държавното управление на Обединеното кралство в четвъртък сутринта, а в този момент играчи като Рюдигер договарят с други клубове, защото не могат да подпишат нов контракт с клуба. Настоящият му подобен изтича след края на сезона.

Сега „ Calciomercato “ твърди, че спортният шеф на Ювентус Федерико Керубини договаря с сътрудника на Рюдигер, с цел да разбере дали сходен трансфер може да се реализира. В момента германецът печели по 100,000 паунда на седмица и ще се стреми да удвои заплатата си, което е добре известно на всички заинтригувани тимове.

Рюдигер се потвърди като един от най-хубавите бранители в света, откогато Томас Тухел дойде в Челси, и изигра основна роля в триумфа им в Шампионската лига, играейки всеки мач от елиминационната фаза. Този сезон той също е в отлична форма, като е изиграл 25 мача, в които е запазил 11 „ сухи “ мрежи и е осъществил два гола.

, assalto a a parametro zero: ecco la mega richiesta per l’ingaggio
— calciomercato.com (@cmdotcom)
Ювентус обаче не е единственият отбор, който се интересува от Рюдигер, като Манчестър Юнайтед, Байерн Мюнхен и Реал Мадрид са измежду тези, които също наблюдават обстановката с немския национал.

Междувременно специалистът по прехвърляния Фабрицио Романо твърди, че Андреас Кристенсен, който също има контракт единствено до края на сезона, е решил да се причисли към Барса. Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е третият бранител, чието съглашение е единствено до лятото и се чака да се причисли към Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР