Защитникът на Челси Антонио Рюдиер е трансферна цел №1 на

...
Защитникът на Челси Антонио Рюдиер е трансферна цел №1 на
Коментари Харесай

Рюдигер е цел №1 на Реал Мадрид за следващото лято

Защитникът на Челси Антонио Рюдиер е трансферна цел №1 на Реал Мадрид за идващото лято. Според испанския канал „ ABC “, „ Лос бланкос “ чакат да привлекат германеца като свободен сътрудник, откакто договорът му с Челси изтича през юни.

Треньорът Карло Анчелоти желае да укрепи отбраната си, откакто твърдите титуляри Рафаел Варан и Серхио Рамос напуснаха през лятото надлежно за Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен. По тази причина от „ Сантиаго Бернабеу “ са създали Рюдигер като техен „ приоритет No1 “.

Мадридчани към този момент привлякоха Дейвид Алаба като свободен сътрудник през лятото, откакто договорът му с Байерн Мюнхен изтече и в този момент се чака сходен ход за Рюдигер.

Но Реал Мадрид не е единственият тим, който се интересува от 28-годишния бранител, като точно „ баварците “ наблюдават обстановката му на „ Стамфорд Бридж “.

Alaba fue el primero. Mbappé y Rudiger son los próximos objetivos.
— ABC Deportes (@abc_deportes)
Смята се, че от Челси желаят да задържат своя състезател, само че последните информации сочат, че договарянията по новия контракт са били спрени най-малко до месец януари. Съобщава се, че Рюдигер не е впечатлен от последната оферта на „ сините “.

На Острова настояват, че той държи да получава по невероятните 400 000 паунда седмично, което би било с 50 000 паунда повече от най-печелившия в клуба Ромелу Лукаку.

След като се реалокира на „ Стамфорд Бридж “ през 2017 година, Рюдигер завоюва Шампионската лига, ФА Къп, Лига Европа и Суперкупата на Европа. Той записа общо 159 мача за Челси и се утвърди като един от главните играчи на отбора под управлението на мениджъра Томас Тухел.

През този сезон Рюдигер е играл във всички седем от мача на Челси във Висшата лига, като оказа помощ на „ сините “ да застанат на върха в класирането преди интернационалната пауза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР