Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски сподели, че в България

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски сподели, че в България
Коментари Харесай

Бандата: Отдавна трябваше да има ограничение за чужденците

Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски показа, че в България отдавно е трябвало да има ограничаване за задгранични футболисти. Той съобщи още, че за Ботев приоритет е Купата на България.

" На никого не е прелестно протичащото се с COVID-19. На мен почтено казано не ми пречи, привикнал съм. Единственото нещо е, че не може интензивно да се тренира със съотборниците, това липсва. Да се надяваме скоро да почнем да играем “, съобщи Бандаловски пред „ Дарик “.
" Това, че съм на 33 години ми оказва помощ. Познавам тялото си. Знам по какъв начин да упражнявам и да се храня. Поддържам много добра форма. Тренирам в този момент повече, в сравнение с преди, тъй като пропуснах подготовката с тима. Беше ми малко тежичко без подготовка, само че мисля, че ще се върна по-силен ", показа още бранителят.

" Отдавна трябваше да има ограничаване за чужденци в българските тимове. Както знаете играх в Партизан, в Сърбия имат право единствено на четирима чужденци. Пътят е да се залага на българското, ще е добре и за националния тим, и като цяло за българския футбол “, добави той. „ Непрекъснато споделят всички, че съм ги взел под крилото (младите футболисти в Ботев) – Тонев, Шопов. Нивото на шампионата не е това, което беше, и в този момент се дава късмет и на младите. Когато аз бях млад, беше доста мъчно. Сега за тях е верният миг да се потвърдят и българският футбол да изкара златно потомство. Не би трябвало да си мислят, че с два мача са създали нещо значимо “, сподели Бандаловски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР