Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски избухна срещу съдийството в

...
Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски избухна срещу съдийството в
Коментари Харесай

Бандаловски: Сега Славия ще играе в Европа и ще ги нашляпат

Защитникът на Ботев (Пловдив) Иван Бандаловски избухна против съдийството в баража със Славия за място в Лига Европа. " Белите " завоюваха с 2:1, а Бандата скочи на някои решения на основния арбитър Станислав Тодоров и най-много възмущението си от аления картон на Джонатан Перейра в края. Бранителят се усъмни във опциите на Славия да се оправи по европейските терени.

" Нямаше смисъл да идваме. Видяхте защо става въпрос. То е просто смешно. Този израстък до момента в който не се изтръгне от българския футбол... Ние вкарахме гол, той се уплаши да не вкараме втори. Казах му да е благополучен, в случай че вземе награда най-после. Той ми сподели, че в случай че му дадат, ще вземе ", стартира централният бранител.

" Не знаем защо играем. Третият тим с най-вече почитатели в България, а те се подиграват с нас. Това не ти дава опция да дишаш. И аз съм бил в тимове, в които са ми помагали и знам защо става въпрос. Всички искахме да играем против Левски, тъй като знаехме какво ще стане. Сега стартират едни изявленията. Това е социална загадка. Сега ще играят в Европа и ще ги нашляпат. Похвално е, че играят единствено с българи. Всяко противоречиво съдийство беше за тях. По едно време ми идваше да изляза ", приключи гневният Бандаловски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР