Защитникът на Берое Александър Василев коментира слуховете, че през зимата

...
Защитникът на Берое Александър Василев коментира слуховете, че през зимата
Коментари Харесай

Ще вземе ли Левски Александър Василев?

Защитникът на Берое Александър Василев разяснява слуховете, че през зимата може да премине в Левски. Това се случи след равенството сред отбора от Стара Загора и "сините ".

"Досега гледах в нашата съблекалня статистиката от мача, която демонстрира, че той справедливо е приключил наедно. Мисля си, че стана доста здрав дуел с много единоборства. Ние създадохме по-чистите положения и имахме по-добри офанзиви, до момента в който Левски играеха повече с дълги топки, само че равенството е справедливо.

Вятърът се отрази много. Например на мен във фаза отбрана ми оказа помощ, до момента в който нападателите имаха повече проблеми. Треньорът ни сподели, че в подготовката ще желае да промени това, което желае. От два мача играем с друга скица. Трябва да бъдем много по-агресивни във фаза отбрана. Работим и се опитваме да се нагодим на неговите условия.

Аз в Левски? Не съм нито доста млад, нито доста остарял за футбола. Работя интензивно и се надявам, че ще имам опция да играя на по-високо равнище, само че това е Божа работа. Нямам визия ", съобщи Василев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР