Защитникът на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес даде интервю за Spox,

...
Защитникът на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес даде интервю за Spox,
Коментари Харесай

Люка Ернандес: Винаги ще съм благодарен на Симеоне, но нямаше как да откажа на Байерн

Защитникът на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес даде изявление за Spox, в което разяснява всички настоящи тематики към баварците, както и личните си упоритости след прехвърлянето от Атлетико Мадрид през лятото. Ето и най-интересните отговори на международния първенец:

За здравословното си положение: " Подобрявам се, само че още десетина дни ще съм обособен от тима. Не би трябвало да бързаме. Целта ми е да направя пълноценна подготовка за втория полусезон ".

За Нико Ковач: " Той е отличен треньор, искам му всичко най-хубаво. За страдание, в един миг химията сред него и тима се изгуби ".

За Ханзи Флик: " Защо да не остане и след зимата? Той прави чудесна работа и се представяме на равнище под негово управление. Ако нещата продължат в същия дух, не бих се изненадал Флик да ни води до края на сезона ".

За загубата от Байер (Леверкузен): " Това е футболът. Понякога топката влиза във вратата, различен път - не. Срещи Леверкузен нямахме шанс, само че другояче тимът игра доста добре. Сигурен съм, че в идващите мачове резултатите ще са позитивни ".

За прекосяването си в Байерн: " Когато получих позвъняването от Хасан Салихамиджич, не трябваше да мисля дълго. Никой не ме е убеждавал да приема офертата. Винаги съм мечтал да играя за играя за един от най-големите клубове в Европа. Радвам се, че взех това решение. Чувствам се все по-добре в Байерн ".

За цената си от 80 млн. евро: " Не ме тормози, само че, несъмнено, желая да потвърдя, че си коствам парите. Ще наравя всичко допустимо да оправдая доверието на клуба ".

За разликата в тренировките в Атлетико и Байерн: " В Атлетико наблягахме доста повече на физическата подготовка, а тук фокусът е подложен върху техниката ".

За Антоан Гризман: " Двамата сме близки другари от доста години. Бих се радвал един ден той да пристигна в Байерн ".

За идолите си от детството: " Бишенте Лизаразу, тъй като играеше на моята позиция, и Зинедин Зидан, който е най-великият френски футболист за всички времена ".

За най-важния треньор в кариерата си: " Диего Симеоне. Когато го срещнах, бях на 16. Оттогава той постоянно е бил с мен и постоянно ще съм му признателен за това ".

За най-хубавия централен бранител в света: " Вирджил ван Дайк. Той направи невероятна година с Ливърпул и сега няма по-добър от него на този пост ".

За любимеца си в Шампионската лига: " Ние, Байерн, тъй като имаме най-хубавия тим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР