Защитникът на Байерн Мюнхен Жером Боатенг се отърва невредим при

...
Защитникът на Байерн Мюнхен Жером Боатенг се отърва невредим при
Коментари Харесай

3 в 1: Нарушена карантина, катастрофа и глоба

Защитникът на " Байерн " Мюнхен Жером Боатенг се отърва незасегнат при зрелищна злополука, в резултат на която автомобилът му се приземи върху мантинелата на автомагистрала в Бавария.

Въпреки че футболистът не получи позволение от " Байерн " да наруши разпоредбите на карантината, той не съблюдава нарежданията и това, несъмнено, ще има последици.

За издънката на Боатенг можеше и да не се разбере, в случай че той не беше аварирал. Според TV Oberfranken той е изгубил надзор над своя " Мерцедес " на връщане от Лайпциг през вчерашния ден.

Боатенг е бил до Лайпциг, с цел да види болния си наследник. Според " Билд " бранителят е бил сюрпризиран от снежна стихия на 238 км от Мюнхен. Автомобилът му не е бил със зимни гуми и той е изгубил надзор, забивайки се в мантинелата. Ударът бил толкоз мощен, че колата се вдигнала във въздуха, след което кацнала върху защитното заграждение.

Причинените вреди по пътната инфраструктура са правят оценка на 25 000 евро. Не е ясно какъв брой ще коства ремонтът на скъпото возило на Боатенг.

" Боатенг е работил срещу разпоредбите, които сме наложили. Тези правила контролират държанието на играчите на " Байерн " в сходство с рестриктивните мерки, наложени от държавното управление на Бавария, и рекомендациите на здравните управляващи. Тъй като клубът би трябвало да е образец за подражателство, би трябвало да има наказване ", се споделя от изказване на немския първенец.

Geldstrafe für Jérôme #Boateng.

https://t.co/rH0wJVdRqr
— FC Bayern München (@FCBayern) April 1, 2020

Боатенг изясни дейностите си с това, че синът му е бил в болница: " Знам, че беше неточност да не осведомявам клуба за желанието си, само че тогава мислех единствено за сина си. Той не беше в положително здравословно положение. Това е тъжно. Не знам дали някой от управлението се е сложил на мое място. Все отново детето ми е болно ", разяснява Боатенг.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР