Защитникът на Барселона Нелсон Семедо е пожелал да бъде поставен

...
Защитникът на Барселона Нелсон Семедо е пожелал да бъде поставен
Коментари Харесай

Защитник на Барса поиска трансфер в Атлетико

Защитникът на Барселона Нелсон Семедо е поискал да бъде подложен в трансферната листа. Според Mundo Deportivo неговият сътрудник Жорже Мендеш се е срещнал с управлението на клуба, на която е съобщил, че клиентът му е неудовлетворен от статута си на запаса и упорства за трансфер.

Португалският национал е мечтан от Атлетико Мадрид, където му подсигуряват титулярно място. Семедо е склонен да облече екипа на “дюшекчиите”. те оферират за него 25 млн. евро, само че на този стадий Барса не желае да се разделя с десния защитник.

На “Камп Ноу” Семедо се конкурира със Сержи Роберто, който е желан избор за Ернесто Валверде. В същото време в Атлетико останаха без Хуанфран ан десния фланг на отбраната и в лицето на португалеца виждат отлична опция за поста.

Преди две години Барселона заплати на Бенфика 30 млн. евро и сигурно няма да го продаде за по-малко от тази сума. Смята се, че каталунците биха приели оферта от най-малко 35 млн. Не е изключено двата клуба да договорят прехвърлянето на Семедо и като част от договорката по прекосяването на Антоан Гризман в Барса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР