Защитникът на Барселона Жерард Пике за пореден път се заяде

...
Защитникът на Барселона Жерард Пике за пореден път се заяде
Коментари Харесай

Пике за Реал Мадрид: Не знаех, че подаръците се броят за титли

Защитникът на Барселона Жерард Пике за следващ път се заяде с кръвния зложелател Реал Мадрид, като този път го стори чрез обществените мрежи.

Всичко стартира с това, че рожденикът Пике пусна туит, в който написа само “34”, намеквайки, че през днешния ден навършва толкоз години. От предаването La Resistencia взеха решение да се пошегуват с бранителя, като му дадоха отговор със фотография по какъв начин Реал Мадрид чества 34-ата си купа на Испания от предишния сезон и с коментар: “Нееее, Жерард, какво направи”.
Noooo Gerard, qué hiciste
— La Resistencia en Movistar+ (@LaResistencia) Футболистът не им остана задължен и на собствен ред написа: “Не знаех, че подаръците се броят за титли…” От шоуто обаче още веднъж откриха подобаващ отговор. Те качиха фотография на Луис Суарес с екипа на Атлетико Мадрид и прибавиха: “Тазгодишният подарък също ще е с цената на титла”. Както е известно, Барселона принуди уругваеца да напусне отбора през предишното лято, само че в този момент той е водач и голмайстор в Ла Лига като състезател на “рохибланкос”.
El regalo de este año también costará una Liga.
— La Resistencia en Movistar+ (@LaResistencia)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР