Защитникът на Барселона Жерард Пике вече мисли за края на

...
Защитникът на Барселона Жерард Пике вече мисли за края на
Коментари Харесай

Жерард Пике обяви кога ще спре с футбола

Защитникът на Барселона Жерард Пике към този момент мисли за края на своята кариера. След няколко месеца той навършва 33 години и разгласи, че не е надалеч моментът, в който ще окачи бутонките на пирона. Договорът на испанеца с каталунците е до юни 2022 година и той не има намерение да продължава да играе по-късно.

“Винаги съм го казвал, последният ми тим ще е Барса. Нямам безусловно никакви планове да обличам друга фланелка. За мен да бъда част от Барса е най-голямата ми фантазия. Това бе и единствената ми фантазия като дете. Намерението ми е да извърша контракта си и да приключа с футбола през 2022 година, само че нямам кристална топка и не знам дали ще съумея да го направя. Ако видя, че изгубвам мотивация или виждам, че не съм на равнище, няма проблем да напусна и по-рано. Мисля, че това няма да се случи, тъй като познавам себе си и считам, че ще устоя до 2022 година, само че човек в никакъв случай не знае”, съобщи Жерард Пике в изявление за " Мундо Депортиво ".

Piqué habla sobre su futuro. " Lo he dicho siempre, mi último equipo será el FC Barcelona " " Me veo capaz de aguantar hasta 2022 " #fcb #fcbarcelona #barca #barsa #barcelona #pique #gerardpiqué #mercato pic.twitter.com/1OBd2hN19s
— diarioball (@diarioball) 21 ноември 2019 година Като човек с доста и разностранни ползи, за него няма да е огромен потрес отказването от футбола.

“Ние знаем, че кариерите ни са къси и когато всичко завърши, бих желал да мога да върша и други неща. Има играчи, които отварят заведения за хранене или развиват различен бизнес, други играят на Плейстейшън, трети се посвещават на фамилиите си - всеки отделя време за това, което съгласно него го изпълва повече. Така че не всичко завършва с футбола”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР