Защитникът на Барселона Жерард Пике усети наскоро огън под краката

...
Защитникът на Барселона Жерард Пике усети наскоро огън под краката
Коментари Харесай

Жерар Пике стана Доктор Чума

Защитникът на Барселона Жерард Пике усети неотдавна огън под краката си поради своята политическа позиция по повод референдума в Каталуня, само че това не го спря да се позабавлява дружно с партньорката си в живота Шакира.

След равенството 1:1 с Атлетико Мадрид испанският национал и колумбийската певица се разходиха до магазин за карнавални костюми и споделиха с почитателите си в “Инстаграм” своите забавни находки.

“Купихме си маски, скоро ще разберете защо”, написа в “Инстаграм” Шакира, която на фотографията е с елегантно черно домино. Далеч по-странен тип има Пике със своята маска Доктор Чума.

Доктор Чума е маска с дълъг нос, една от най-странните, само че и най-разпознаваеми. Първоначално маската не била употребена за венецианския карнавал. Тя е проектирана през XVII в. от френски доктор, който лекувал заболели от чума. Той се надявал, че маската и други санитарни такъми ще предотвратят разпространението на заболяването. Маската е бяла, с дълъг кух клюн и две кръгли дупки за очите, покрити с кристални дискове, които основават резултат на очила.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР