Защитникът на Барселона Жерард Пике коментира темата с отложеното Ел

...
Защитникът на Барселона Жерард Пике коментира темата с отложеното Ел
Коментари Харесай

Пике: Винаги има недоволни, Ел Класико трябваше да се изиграе

Защитникът на Барселона Жерард Пике разяснява тематиката с отсроченото Ел Класико от 10-ия кръг на Ла Лига. То трябваше да се организира на 26 октомври от 14 часа българско време, само че след това беше пренасочено за 18 декември от 21 часа. Това породи неодобрение измежду почитателите на Реал Мадрид, защото каталунците ще разполагат с по-голяма отмора преди конфликта спрямо тази на противника.
 Обявиха часа на Ел Класико “Следващия път те ще имат по-голяма отмора. Винаги има някакви недоволства. Такава е програмата. Мачът трябваше да се изиграе на датата, на която беше очакван. Ако функциите бяха разменени, Барса също щеше да недоволства поради по-малка отмора. Играчите сме привикнали да играем на всеки два-три дни. В мачовете сред Барселона и Реал Мадрид всичко се гледа под лупа.
Piqué: " Madrid less rest than Barça? If we look back, the same could be said about us. "
— barcacentre (@barcacentre) 14 ноември 2019 година Не знам дали промяната тутакси е преимущество. Да, това оказва въздействие, само че на мен ми харесва повече да играя вечерта, в сравнение с денем. Всеки си има своите желания. Сигурен съм, че други пъти сме имали по-малко отмора от Реал. Не ние предложихме да се отсрочи мача. Всичко стартира с Хавиер Тебас, който предложи да играем в Мадрид и в последна сметка мачът ще се организира на 18 декември. Ние не се оплакваме от това. Нищо не се случи на 26 октомври. На несъмнено място имаше хора, които се бунтуваха против полицията, само че на “Камп Ноу” нищо не се случи и съм сигурен, че нямаше и да се случи”, разяснява Пике за предаването El Partidazo.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР