Защитникът на Барселона Жерар Пике призна, че Неймар е наранил

...
Защитникът на Барселона Жерар Пике призна, че Неймар е наранил
Коментари Харесай

Пике: Неймар нарани Барселона, когато напусна

Защитникът на Барселона Жерар Пике призна, че Неймар е наранил клуба с решението си да напусне в посока Пари Сен Жермен.

„ С Неймар другарските ми връзки са доста мощни. Той нарани всички в клуба, когато напусна. Феновете бяха извънредно разочаровани от неговата постъпка “, разяснява Пике.

„ Много е мъчно един футболист да остане в един тим през цялата си кариера. Той би трябвало да се усеща стимулиран. Всеки един състезател желае да реализира от ден на ден и повече. Всеки един човек е отворен към нови провокации. Знам, че Неймар желае да завоюва „ Златната топка “. Мисля, че той вярно взе решението да отиде в ПСЖ, където е най-голямата звезда на тима “, добави бранителят.

„ Ако той се показа на доста високо равнище в Шампионска лига и френското състезание, има шансове да завоюва „ Златната топка “. Това зависи единствено от него “, продължи футболистът на Барселона.

„ За мен Гуардиола е един от най-хубавите треньори в света. Работих с него четири години в Барселона и спечелихме всичко допустимо. По-важното е, че той наложи жанр на игра, който в този момент всички тимове желаят да практикуват. Всеки желае да управлява топката и да я има в свое владеене. Гуардиола счупи всички върхове. “

„ Аз имам вяра доста в Гуардиола. Мислех, че още предходната година ще успее да завоюва всичко с Манчестър Сити, само че не се случи. Той имаше потребност от време за акомодация. Сега футболистите към този момент знаят какво желае Пеп от тях и по какъв начин би трябвало да играят. Манчестър Сити показва необикновен футбол. Отборът е огромен любимец във Висшата лига. Очаквам също по този начин да завоюва купа, а може да играем и на финала на Шампионска лига. Ще бъде хубаво. “

„ Всяка година в Шампионска лига става все по-трудно. Предстои нова глава в конфликтите ни против Челси. Надявам се, че ще успеем да ги отстраним. В Шампионска лига е доста по-трудно. Зависи от формата на тима, от това дали имаш неприятен ден, а също по този начин се нуждаеш от малко късммет, тъй като силите сред тимовете са доста изравнени “, сподели още Жерар Пике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР