Защитникът на Атлетико Мадрид Стефан Савич говори за радостта от

...
Защитникът на Атлетико Мадрид Стефан Савич говори за радостта от
Коментари Харесай

Савич: Чувствам се като малко дете с първата си топка

Защитникът на Атлетико Мадрид Стефан Савич приказва за насладата от опцията да се върне още веднъж на терена и да играе футбол, като рита топката на естествен терен за първи път от два месеца и половина, когато избухна пандемията от ковид.

Последният мач на Атлетико преди спирането на сезона в Европа беше успеха над Ливърпул с 3:2 в Шампионската лига, която ги класира на четвъртфинал в шампионата. Но еуфорията бързо мина в отчаяние, откакто Испания се оказа втората най-засегната страна в Европа оп новото заболяване, а Савич призна, че е прекарал това време единствено вкъщи. Рестрикциите в Испания бяха разхлабени едвам предходната седмица, като тимовете от първите две дивизии в страната се върнаха към самостоятелни тренировки - част от четиристепенния проект, разгласен от държавното управление.

Returning to training felt like being a child again, says Atletico Madrid defender Stefan Savic https://t.co/ihOnUVvyhH
— Peña Atleti New York (@ATLETINY) May 15, 2020
" Чувствам се като малко дете, на което преди малко са му подарили първата топка и то отива да рита с приятелите на поляната. Много съм благополучен още веднъж на терена, само че без съотборници чувството не е същото ", призна Савич във видео конференция с публицистите. Бранителят и другите от тима сега вършат самостоятелна работа с топка като дрибъл и удари на празна врата, само че идната седмица евентуално ще стартират да се събират на дребни групи. От Футболната лига възнамеряват шампионата в Испания да се възобнови на 12-и юни, само че за момента няма позитивни индикации от държавното управление на страната. " Нямам никакви терзания. Гледам напред, тъй като постоянно е по-добре да си на терена, в сравнение с да бездействаш вкъщи ", съобщи още черногорецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР