Защитникът на Атлетик (Билбао)Иниго Мартинес е близо до преминаване в

...
Защитникът на Атлетик (Билбао)Иниго Мартинес е близо до преминаване в
Коментари Харесай

Защитник се е разбрал с Барселона, но се притеснява от последици след скандала Негреида

Защитникът на Атлетик (Билбао)Иниго Мартинес е покрай прекосяване в Барселона, оповестява Relevo. 31-годишният футболист към този момент се е схванал с каталунския клуб както за продължителността на контракта, по този начин и за заплатата, само че други значими условия към момента не са конкретизирани. Мартинес ще премине „ Камп Ноу “ като свободен сътрудник. 
 Шефът на Ла Лига: Срамно е, че още нямаме безапелационно пояснение от Барселона Шефът на Ла Лига: Срамно е, че още нямаме безапелационно пояснение от Барселона
Обкръжението на бранителя е загрижено за икономическата неустойчивост на Барселона и вероятните наказания във връзка със случая Негрейра. Представителите на Мартинес желаят гаранции, че клубът няма да го ощетети нито спортно, нито финансово. Футболистът упорства да отиде в Барселона и схваща, че това е последният му късмет да се бори за титли и да играе в Шампионската лига. В същото време той е наясно, че в този момент клубът мъчно може да му даде някакви гаранции. Иниго Мартинес се причисли към Атлетик през януари 2018 година Този сезон той е изиграл 13 мача за испанския клуб във всички шампионати и не е отбелязал гол.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР