Защитникът на Астън Вила Тайрън Мингс заяви, че играчите са

...
Защитникът на Астън Вила Тайрън Мингс заяви, че играчите са
Коментари Харесай

Английски национал: Подновяването на Висшата лига се ръководи от финансови мотиви

Защитникът на Астън Вила Тайрън Мингс съобщи, че играчите са били последните забъркани, които са били съветвани по отношение на възобновяването на Висшата лига. Бранителят, който дебютира за националния тим на Англия в София против България, добави, че главният фактор, от който се управляват шефовете на футбола в Англия, е финансов.

" Мотивите евентуално на 100% са финансови, а не са свързани с футбола. Мисля, че всички са съгласни, че " Проект Рестарт " се управлява от финансови аргументи ", съобщи Мингс.

" Аз съм изцяло " за " да играем още веднъж, тъй като нямаме различен избор. Като играчи, ние бяхме последните, с които се съветваха. Това е, тъй като ние сме на дъното на целите. Това не е проблем. Имахме мнение по отношение на завръщането към тренировките, когато не бяхме задължени.

" As players, we were the last people to be consulted about Project Restart. "

Tyrone Mings has spoken on the Premier League's " financially driven " return.

More: https://t.co/i1lCeq3Jfp pic.twitter.com/sBZBfXVCXm
— BBC Sport (@BBCSport) May 31, 2020
Но щом ФА, държавното управление, УЕФА и Висшата лига споделят, че би трябвало да се върнеш да играеш, няма значение какво мислят играчите. Връщаш се, тъй като е това или си навън ", разяснява играчът на бирмингамци.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР