Защитникът на Арсенал“ Лоран Косиелни приключи кариерата си в националния

...
Защитникът на Арсенал“ Лоран Косиелни приключи кариерата си в националния
Коментари Харесай

Защитник се оттегли от националния отбор

Защитникът на „ Арсенал “ Лоран Косиелни завърши кариерата си в националния тим на Франция. 33-годишният защитник оповести това свое решение в изявление за телевизионния канал Canal+.

33-годишният Косиелни през месец май получи травма в ахилеса, поради която пропусна Световното състезание в Русия. Без него тимът на Дидие Дешан се пребори за купата на Мондиала, а Косиелни признава, че не е стискал палци за триумф на " петлите ", даже в противен случай.

" Мисля, че дадох на Франция всичко, което мога. В момента в отбора е събрано прелестно потомство. Моето време в този тим завърши ", сподели футболистът и добави, че не е желал купата на отбора в Русия. " Победата на Франция ми нанесе в пъти по-голяма психическа контузия, в сравнение с травмата ми. Мнозина ме разочароваха, освен треньорът, това беше удар в гърба. Когато си в добра форма, имаш доста другари, само че когато се контузиш и след известно време всички те не помнят ", сподели Косиелни.

От 2011 година до момента той записа 51 мача с националната фланелка. В момента Косиелни продължава да се възвръща от контузията си.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР