Защитникът на Арсенал Коен Брамал отправи красноречив намек при раздялата

...
Защитникът на Арсенал Коен Брамал отправи красноречив намек при раздялата
Коментари Харесай

Напускащ Арсенал: И други младоци ще си тръгнат

Защитникът на Арсенал Коен Брамал насочи сладкодумен намек при раздялата си с клуба, като съобщи, че чака и други футболисти да последват неговия образец.

23-годишният футболист прекара 2,5 години в Северен Лондон без да запише нито един мач за първия отбор на „ топчиите”. На 30 юни договорът му изтича и играчът е бил осведомен, че е свободен да си върви.

Брамал беше откровен, когато съобщи, че и други обещаващи гении на „ артилеристите” могат да последват неговия образец. Обещаващи момчета като Емил Смит Роу и Рийс Нелсън бяха пратени чартърен в Бундеслигата през предходната акция 2018/2019, а в немското състезание стартират все по-високо да ценят британските гении. В същото време друга вяра на лондончани като Еди Нкетия изигра единствено 9 мача под управлението на Унай Емери през предишния сезон. „ Дали още гении могат да ме последват? Да, на 100 процента”, сподели Брамал.

„ Ако те не получат късмет да покажат какъв брой са положителни, те ще изберат чужбина. Има доста клубове в Бундеслигата, които търсят британски гении. Има хора, които ще скочат на кораби, с цел да заиграят там”, разяснява Брамал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР