Защитникът на Англия Хари Магуайър призна, че отборът на “трите

...
Защитникът на Англия Хари Магуайър призна, че отборът на “трите
Коментари Харесай

Отборът на Англия не разбира формата на Лигата на нациите

Защитникът на Англия Хари Магуайър призна, че тимът на “трите лъва” се затруднява в това да разбере какво съставлява новият шампионат на УЕФА Лигата на нациите. Англичаните ще изиграят първия си дуел от надпреварата против Испания в събота.

“Много е объркващо. Не знам какво мислите Вие за него. Селекционерът Гарет Саутгейт се опитва да ни го изясни по допустимо най-хубавия метод оня ден. Опитваме се да го разберем. Ние, играчите, просто излизаме всеки мач, с цел да победим и да забележим до каква степен ще ни води това”, съобщи Магуайър на конференция по време на лагер сбора на отбора.
Maguire admits he and his England team-mates are struggling to understand what the UEFA Nations League is https://t.co/xRXbBMqvKG
— Matt Law (@Matt_Law_DT) September 5, 2018 Бранителят на Лестър разкри също, че в действителност е имало интерес към него от други тимове след Мондиала, само че “лисиците” отказали да го продадат. Въпреки това, той е признатален към клуба, който му даде опция да продължи да играе в Премиър лийг след изпадането на някогашния му отбор Хъл Сити и по този начин да си завоюва място в националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР