Защитникът Мартин Касерес сподели, че „никога няма да забрави” престоя

...
Защитникът Мартин Касерес сподели, че „никога няма да забрави” престоя
Коментари Харесай

Бранител напуска Ювентус за трети път в кариерата си

Защитникът Мартин Касерес показа, че „ в никакъв случай няма да забрави” престоя си в Ювентус, обявявайки публично разлъка с „ бианконерите” за трети път в кариерата си. Уругвайският краен защитник се причисли към италианския първенец през януари, заменяйки Меди Бенатия, който напусна посока Катар. От зимата до края на сезона Касерес изигра девет мача и завоюва шесто Скудето с клуба.

Неговият договор изтича през този месец и няма да бъде удължаван, откакто „ бианконерите” се готвят за нова епоха след назначението на Маурицио Сари.

„ Цялото ми Ювентус е Ювентус. Синът ми Лео се роди в Торино и е огромен почитател на Юве, до момента в който моята щерка Мартина е прекарала целият си живот в града. Никога няма да ви забравя”, написа Касерес в своя Instagram профил.

32-годишният футболист има изиграни 119 мача за италианския отбор по време на трите си престоя в тима, а също по този начин има във визитката си три Суперкупи и две Купи на Италия с екипа на „ остарялата госпожа”.

Сега Касерес е на шампионата Копа Америка с Уругвай, а „ селесте” започва конкуренцията с огромен триумф – 4:0 над Еквадор в неделя през нощта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР