Защитникът Игор Пластун е един от тримата останали футболисти в

...
Защитникът Игор Пластун е един от тримата останали футболисти в
Коментари Харесай

Игор Пластун: Много е трудно да се каже какъв е бил Жалгирис тогава и какъв е сега

Защитникът Игор Пластун е един от тримата останали футболисти в тима на Лудогорец, които са играли и през 2017 година против Жалгирис. Тогава разградчани излязоха крайни спечелили във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Но централният защитник не вижда особени връзки сред тези мачове и в този момент.

" Много е мъчно да се каже какъв е бил тимът тогава и какъв е в този момент. Това за мене са разнообразни тимове, в случай че би трябвало да ги съпоставям с 2017-а. Жалгирис е един добър тим с качествени, бързи футболисти. В предходния кръг се оправиха повече от чудесно, отстранявайки шведския първенец Малмьо. Разбира се, ние си имаме нашите огромни цели, стартира Пластун.

Футболистите на Лудогорец, поради отсрочения мач с Левски, получиха девет дни без игра - нещо, рядко за тима: " Мисля, че се получи добре да вземем тези 2-3 дни отмора след мача в Загреб. На първо място ментално, доста значимо за нас. Но както сподели треньорът, в тази минала седмица направихме добра работа. Както и някои положителни треноривки, тъй че да сме свежи на следващия ден и да създадем един добър мач с реализиран прекрасен резултат ".

Накрая той се върна към мачовете с Динамо (Загреб), само че отхвърли да се концентрира върху елементи.

" Щом Динамо нощес са играли с Бодьо Глимт в Шампионската лига, значи са стигнали там изцяло справедливо. Много неща се изговориха за показаните три червени картони. Бяха малко сложни мачове за нас. Те справедливо са там, а ние заслужихме да играем в Лига Европа. Но към този момент имаме нова цел ".
 Анте Шимунджа: Искаме да стартираме доста крепко мача с Жалгирис
Анте Шимунджа: Искаме да стартираме доста крепко мача с Жалгирис

Без да имаме тактическа просвета, не можем да изиграем нито един мач, разяснява специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР