Защитникът Християн Петров мечтае да спечели шампионската титла с ЦСКА.

...
Защитникът Християн Петров мечтае да спечели шампионската титла с ЦСКА.
Коментари Харесай

Християн Петров: Голямата ми мечта е да стана шампион с ЦСКА

Защитникът Християн Петров мечтае да завоюва шампионската купа с ЦСКА. Бранителят на " алените " е горделив, че е последният състезател, вкарал гол за ЦСКА на стадион " Българска войска " преди реконструкцията. Петров означи второто попадение за успеха с 2:0 против Етър на " Армията " в края на ноември.

" Голямата ми фантазия първоначално е да стана първенец с ЦСКА. Чест и горделивост е, че вкарах последния гол за ЦСКА на " Българска войска ". Това може единствено да ме радва ", сподели Християн Петров на конференция през днешния ден.

" Бях в застой във връзка с головете, имах 60 мача без вкаран гол и беше извънредно време да се разпиша. Ноември се оказа моят месец и означих два гола. Стойко Сакалиев дава препоръки по какъв начин да се пласираш в наказателното поле и очевидно препоръките му са положителни и работят ", изясни още футболистът.

" Имам добра връзка с всички в тима. Най-добре се разбирам с Енес Махмутович. С него имаме най-хубава връзка, аз приказвам сръбски, той схваща български. Един млад футболист се развива като играе мачове. Без мачове - няма развиване. Лудогорец ни победи в последния мач с доза шанс ", сподели още Християн Петров.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР