Защитникът Джонатан Перейра ще подпише договор с „Ботев“ (Пловдив). Бранителят

...
Защитникът Джонатан Перейра ще подпише договор с „Ботев“ (Пловдив). Бранителят
Коментари Харесай

„Ботев“ се подсилва с бразилец

Защитникът Джонатан Перейра ще подпише контракт с „Ботев“ (Пловдив). Бранителят мина медицински прегледи и се чака да укрепи отбора. Бразилецът е към този момент в лагера на „канарчетата“, откакто дойде в неделя следобяд в София, откъдето отпътува за Пловдив.

Футболистът е със статут на свободен сътрудник, а за последно се подвизаваше във банкрутиралия украински „Стал“ (Каменское). Перейра е младеж на „Гояс“. Той е на 23 години, а през предишния сезон е изиграл 12 мача, в които е осъществил едно попадение.

В „Ботев“ спретнаха светкавична селекция след двете следващи загуби в дербитата с „Берое“ (1:2) и „Локомотив“ (Пловдив) (0:1).

„Черно-белите“ пък отпразнуваха триумфа над „канарчетата“ с чалга. Футболистите на Бруно Акрапович поляха триумфа в извоюваната борба за Пловдив в локална дискотека. Сексапилни танцьорки повдигаха настроението на „железничарите“ до ранни зори с кръшните си и предизвикателни танци.

„Знам, че и в дерби мач се взимат три точки или една – сподели треньорът Акрапович. – Получаваме обаче повече мотивация и самочувствие. Но в този момент ще работя по-трудно, тъй като би трябвало да запазя настроението в тима. Предстоят тежки мачове за „ Локомотив “.“
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР