Защитникът Данило Д’Амброзио е поредният футболист, който влезе в лазарета

...
Защитникът Данило Д’Амброзио е поредният футболист, който влезе в лазарета
Коментари Харесай

И Д’Амброзио влезе в лазарета на Интер

Защитникът Данило Д’Амброзио е следващият футболист, който влезе в лазарета на Интер. 34-годишният деец е с мускулен проблем, поради който няма да може да вземе присъединяване в мача с Рома.

Травмата на Д’Амброзио не е чак толкоз сериозна, само че треньорът Симоне Индзаги не желае да рискува здравето му и ще го остави отвън групата за гостуването в Рим. Той се надява бранителят да се възвърне за идния конфликт с Милан на 1/2-финала на Шампионската лига.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Индзаги обаче не може да разчита и на още двама контузени футболисти в лицето на Робин Госенс и Милан Шкриняр. Първият е с извадено рамо след мача с Лацио, а вторият към момента се възвръща от интервенция на гърба и не се чака да играе повече през този сезон.

От друга страна пък наставникът даде отмора на няколко значими футболисти в мача с Верона през седмицата, които ще са отпочинали за гостуването на " Олимпико ". Става въпрос за Николо Барела, Матео Дармиан, Андре Онана и Ромелу Лукаку.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР