Защитникът Бруукс Орпик вкара в 1:48 минута на продължението и

...
Защитникът Бруукс Орпик вкара в 1:48 минута на продължението и
Коментари Харесай

Защитник донесе победата на Вашингтон в продължението срещу Каролина

Защитникът Бруукс Орпик вкара в 1:48 минута на продължението и донесе триумфа на Вашингтон с 4:3 против гостуващия Каролина. Така носителят на купа " Стенли " взе задатък от 2:0 победи в плейофната серия от първия кръг в Източната конференция на НХЛ.

Никлас Бекстрьом, Том Уилсън и Ти Джей Оши се разписаха за първенците в постоянното време, а капитанът Александър Овечкин способства с две асистенции. Вратарят Брейдън Холтби отрази 25 шайби. Лукас Валмарк, Себастиан Ахо и Джордан Стаал осъществиха за гостите. Третата среща е в понеделник вечерта в Ралей, където Каролина ще одобри противникът в плейофите за първи път от 26 май 2009 година.

В различен конфликт от първия кръг на Изток Бостън надви над гостуващия Торонто с 4:1 и изравни резултата в серията на 1:1 победи. Брад Марчанд се отличи с гол и асистенция, а Партис Бержерон, Чарли Койл и Дантън Хайнен също се разписаха. Туука Раск парира 30 изстрела. Назем Кадри вкара единственото попадение за канадците в средата на третия интервал за 1:3. Кевин Андерсен избави 37 удара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР