Защитникът Божидар Чорбаджийски замина с тима на ЦСКА за Турция,

...
Защитникът Божидар Чорбаджийски замина с тима на ЦСКА за Турция,
Коментари Харесай

Чорбаджийски: Радвам се, че отново съм в ЦСКА

Защитникът Божидар Чорбаджийски отпътува с отбора на ЦСКА за Турция, където „ червените” ще проведат част от зимната си подготовка. Бранителя напусна със скандал румънския Стяуа и още веднъж дебаркира на „ Българска армия”.

„ Радвам се, че още веднъж съм в ЦСКА и ще се веселя да оказа помощ, в случай че мога. В Румъния очевидно се объркаха доста неща, само че не е в този момент моментът да разясня. Тези хора, които би трябвало да знаят какво е станало – знаят. Със сигурност обаче това бе добър опит за мен. Видях, че мога да се оправям и в чужбина. Да се надявам, че отсега нататък ме чакат европейски сцени”, показа Чорбаджийски при заминаването на отбора на Аерогара „ София”.

„ Настроението е доста положително в ЦСКА, колективът е същият. Познавам всички и се надявам да бъда потребен на тези, които идват в този момент и желаят да се приспособят. Насреща съм, всичко е перфектно”

„ Ще се постараем да наваксаме и да стопим преднината на Лудогорец в шампионата, пък каквото стане. Положителен резултат в първия кръг против Левски може да повлияе за една добра серия и придвижване в класирането”.

„ С оглед на жребия за купата се надявам да се класираме за полуфинала, а по-късно да вземем и това, което половин България иска”, добави бранителят.

Той още изрази вяра, че ще получи повиквателна за националния тим за решителните плейофи за класиране на Евро 2020 през март.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР