Защитени ли сте от посегателство киберпространството? А бизнесът ви? Сигурни

...
Защитени ли сте от посегателство киберпространството? А бизнесът ви? Сигурни
Коментари Харесай

Как да опазим бизнеса си от хакери и кой в държавата помага – научете на специален семинар

Защитени ли сте от посягане киберпространството? А бизнесът ви? Сигурни ли сте, че някое изключително надарено хлапе в света на 0 и 1 няма да реши да ви обърне нежелано внимание – такова, от което при всички положения бихте се отказали? Заповядайте на практическия семинар за предварителна защита и отбрана от хакерски офанзиви и киберсигурност на бизнеса, в който ще се обърне внимание на на практика проблеми и в границите на готвения нов Закон за киберсигурността (законопроектът е признат на първо четене в парламента). Събитието, което се провежда от Клъстер за Информационни действия и научни проучвания и Център за европейско обучение и мултикултурни връзки ще се състои в петък, 12 октомври, 2018 година, от 9:00 сутринта в " Бест Уестърн Хотел Експо " в София, на бул. " Цариградско шосе " 149.
Имате компания, която развива активност в енергийния бранш? Или в транспортния? Занимавате се с банково дело и финансови пазари? Или пък работите в бранша на опазването на здравето, може би на онлайн търговията и цифровата инфраструктура? Тогава семинарът ще е потребен за Вас, с цел да разберете и какви отговорности ви чакат като юридическо лице според бъдещия Закон за киберсигурността.
Съгласно законопроекта, ръководителят на Държавна организация " Електронно ръководство " основава, води и поддържа указател на операторите на основни услуги, цифрови услуги и административни органи. Регистърът обаче не е напълно обществен. За да разберете за какво, с цел да научите кои и какви (нови) държавни структури се основават особено поради киберсигурността и ще носят отговорност в сферата, както и с цел да видите на място съответни образци на разнообразни типове хакерски офанзиви и опцията за противопоставяне, заповядайте в " Бест Уестърн Хотел Експо " на 12 октомври. Сред лекторите ще има експерт и от отдел " Киберпрестъпност " на ГДБОП.
Форумът ще приключи с диалог на чаша вино и коктейлни хапки. Ще имате опция да задавате съответни въпроси на специалистите, с цел да разберете какво е постигнала вашата компания и какво още би трябвало да се направи, с цел да сте подготвени за новите промени.
Повече детайлности за събитието научете ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР