Защитаващият титлата си от миналия сезон Новак Джокович се класира

...
Защитаващият титлата си от миналия сезон Новак Джокович се класира
Коментари Харесай

Новак Джокович постигна победа срещу американец на Мастърс-а в Париж

Защитаващият купата си от предишния сезон Новак Джокович се класира за третия кръг на шампионата по тенис от сериите " Мастърс " 1000 в Париж с награден фонд от шест милиона евро. Поставеният под номер 6 в схемата сърбин победи със 7:6 (1), 6:4 Максим Креси.

Първата част мина без пробиви, а в тайбрека Джокович не срещна компликации и победи със 7:1.

Сръбският тенисист, който има шест шампионски трофея в Париж, завоюва подаването на 25-годишния американец в деветия гейм на втория сет, с цел да завърши дуела след 104 минути при личен начален удар.

Максим Креси направи 15 аса, само че и позволи 10 двойни неточности. Американският тенисист пласира и 38 печеливши удара против единствено 16 в интерес на някогашния водач в международната класация.

В третия кръг във френската столица Новак Джокович ще се изправи против Карен Хачанов или Марк-Андреа. Сърбинът е в серия от 10 следващи победи и играе на първи шампионат от първите дни на октомври насам.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР