Защитаващият титлата си от миналата година и действащ световен шампион

...
Защитаващият титлата си от миналата година и действащ световен шампион
Коментари Харесай

Мърфи повали и действащия шампион в Мастърс


Защитаващият купата си от предходната година и настоящ международен първенец Джъд Тръмп отпадна в първия кръг на “Мастърс” и стана следващият притежател на трофея, който не преодолява началното затруднение в “Александра Палас”. Все отново, надали някой може да бъде сюрпризиран, че състезател от калибъра на Шон Мърфи е отстранил Асото. Това се случи в мач на високо равнище, като по-възрастният от двамата англичани се наложи с 6:3.

Световният номер 1 осъществя три сенчъри брейка от 128, 116 и 119 точки, с цел да поведе с 3:2, само че по-късно като че ли загуби централизация край зеленото сукно. Той не можеше да се задържи по-постоянно сред топките, имаше позиционни грешки и си изпати. Мърфи пък работи по противоположния метод и стартира да играе все по-плавно с течение на срещата.

Knuckle tekkers @Magician147 takes a 4-3 lead! #DafabetMasters pic.twitter.com/zUy9keOlNm
— World Snooker Tour (@WeAreWST) January 14, 2020 По-малки брейкове, по-ключови сейфти удари и един същински шедьовър от негова страна му осигуриха популярния триумф.

" It's a sign of the times " @Magician147 believes the upsets at the #DafabetMasters are because the gap between the top ranked snooker players is getting smaller

Do you agree? pic.twitter.com/FF3ysEAHvi
— Eurosport UK (@Eurosport_UK) January 14, 2020
Преди Тръмп, в първи кръг отпаднаха някогашните първенци Дин Дзюнхуей, Марк Селби, Нийл Робъртсън и Марк Алън. Във вечерната сесия във вторник тази орис ще опита да избегне Джон Хигинс в конфликта си с Бари Хоукинс.

@Magician147: " It takes me back to my first visit as a 12-year-old with a bag of M&M's "

Former @Dafabet Masters champion Shaun Murphy knocked out last year's winner, Judd Trump, in the first round today!

He'll next " scramble for the line " with Joe Perry #DafabetMasters pic.twitter.com/kktz53DkUE
— World Snooker Tour (@WeAreWST) January 14, 2020
Шампионът в “Александра Палас” от 2015 година Мърфи ще се изправи против финалиста от 2017-а Джо Пери. Вероятно точно Магьосника се трансформира в първи любимец за оценката този сезон, само че надали е вдъхновен от него, защото до момента това название не донесе триумф на нито един собствен притежател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР