Защитаващият титлата си Новак Джокович стигна 11-ия си четвъртфинал на

...
Защитаващият титлата си Новак Джокович стигна 11-ия си четвъртфинал на
Коментари Харесай

Новак стигна 11-ия си четвъртфинал, там го чака абонат

Защитаващият купата си Новак Джокович стигна 11-ия си четвъртфинал на Australian Open след безапелационна победа с 6:3, 6:4, 6:4 над аржентинеца Диего Шварцман.

Седемкратният първенец бе отчаян от представянето си в първия сет, само че реализира пробив над 14-ия в света в осмия гейм..

Шварцман се върна в играта в хода на втория сет, когато доближи пробив след закъснение от 0:3, само че бързо беше върнат в действителността, като това се оказа единственият му мощен миг в мача.

Въпреки че успеха е с 3:0, представянето на Джокович не бе впечатляващо като мача с Йошихито Нишиока в предходния кръг, защото сърбинът имаше проблеми на няколко от своите подавания.

В четвъртфиналите той ще играе с Милош Раонич, който реализира чиста победа над Марин Чилич с 6:4, 6:3, 7:5. Канадецът наниза 35 аса и ще търси първа победа против Джокович след девет следващи загуби.

" Това ще е сложен мач. Раонич е един от най-високите и мощни играчи в тура. Има и най-мощните сервиси. Готов съм за ракетите. Ретурът ми ще е основен детайл. Хубаво е, че виждам Милош драв. Той е страховит човек и добър другар ", съобщи Ноле след успеха си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР