Защитаващият титлата си има 8 точки повече от Ред Бул

...
Защитаващият титлата си има 8 точки повече от Ред Бул
Коментари Харесай

Ханзи Флик: Залцбург натрупа опит в ШЛ и ще ни е трудно

Защитаващият купата си има 8 точки повече от Ред Бул (Залцбург) преди конфликта им от четвъртия кръг в Шампионската лига, само че треньорът на първенеца предизвести, че този мач няма да е елементарен. Двата отбора се изправят на “” в сряда от 22:00 часа.

Германците ще бъдат без бранителя. Освен него, и също са отвън сметките на треньора Ханзи Флик, а е под въпрос.

" Надяваме се Ернанедс да играе на следващия ден. Буна Сар и Толисо няма да бъдат подготвени, това е ясно ", съобщи още треньорът. " Същото се отнася и за Никлас Зюле, него го чакаме най-рано за уикенда ".

Зюле се контузи по време на мача на националния тим против Испания на 17-и ноември, когато Бундестима претърпя тежко проваляне с 0:6 в Лигата на Нациите. След това се възвърне до някъде и трябваше да играе с Вердер през миналия кръг, само че се оказа, че неналичието на задоволително тренировки не го вършат подобаващ.

Ернандес беше сменен точно в това 1:1 с Вердер, до момента в който Толисо и Сар пропуснаха мача и от понеделник насам упражняват по самостоятелна стратегия.
Байерн може да се класира за елиминациите в Шампионската лига, в случай че завоюва против Залцбург, само че Флик счита, че четвъртата победа няма да пристигна елементарно.

" Нашето предпочитание е да се класираме за осминафиналите, само че ще бъде сложна работа. е тим, който добре натиска съперниците, прави сериозна преса. Много са мощни, когато управляват топката ", предизвести Флик.

" С две думи те са в действителност сериозен съперник и знаят доста добре по какъв начин да слагат съперниците под подобен напън, че да извлекат изгоди. Атакуват добре, даже когато топката одеве са си я взели назад. Освен това, натрупаха и сериозен опит в Шампионската лига ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР