Защитата на Грийн Бей бе брутално разкрита при първата загуба

...
Защитата на Грийн Бей бе брутално разкрита при първата загуба
Коментари Харесай

Защитата на Грийн Бей отчайваща при първата загуба през сезона

Защитата на Грийн Бей бе брутално разкрита при първата загуба през сезона. Лидерите в НФК Север паднаха вкъщи от Филаделфия с 27:34 , като бяха разнищени по земя от „ орлите”. Три седмици след старта на сезона медиите в Съединени американски щати се надпреварваха да хвалят защитата на „ кашкавалените глави”, която допускаше по 11.3 точки на мач. Но истината в четвъртък бе извънредно нелицеприятна за отбора от Уисконсин.

Грийн Бей позволиха 21 точки във втората част и разрешиха общо 176 пробягани ярда. 87 от тях бяха дело на Джордън Хауърд, който означи два тъчдауна по земя – 59 секунди преди края на полувремето и 47 секунди след началото на последния интервал, а в добавка записва и първия си подобен в кариерата след овладян пас.

„ Офанзивната линия е повода. Свършиха прелестно работата си. За мен остана просто да ги следвам”, непретенциозно съобщи пред клубния уебсайт Хауърд.

При всичките си провали в отбрана Грийн Бей бяха на три ярда от продължението. 28 секунди преди края обаче пас на Арън Роджърс (34 от 53 за 422 ярда) бе кръстосан в ендзоната от Найджъл Брадъм и „ орлите” напуснаха „ Лембоу фийлд” като спечелили едвам за шести път във вековната история на НФЛ.
Филаделфия (2-2) ще посрещне новия месец на второ място в НФК Изток. Сезонът на отбора от Града на братската обич продължава на 6 октомври с домакинство на НЙ Джетс. Същият ден Грийн Бей (3-1) гостуват на водача в НФК Изток Далас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР