Защитата на бившия премиер Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за

...
Защитата на бившия премиер Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за
Коментари Харесай

Защитата Борисов ще сезира прокуратурата за действията на Петков


Защитата на някогашния министър председател Бойко Борисов ще сезира прокуратурата за дейностите на министър-председателя Кирил Петков.

Борисов, някогашният министър на финансите Владислав Горанов, и някогашният държавен представител Севделина Арнаудова, прекараха в ареста съвсем 24 часа. След освобождението си Бойко Борисов нападна премиера Кирил Петков.

Според юриста на Борисов - Менко Менков, европрокуратурата не се занимава с проблема, а българското обвиняване не е имало избор и е трябвало да освободи арестуваните.

Защитата на Борисов подхваща контрамярка. Още в понеделник ще сезира прокуратурата за длъжностно закононарушение от страна на Кирил Петков.

„ Прокуратурата ще реши дали има задоволително данни за това и да се търси наказателна отговорност “, сподели юрист Менко Менков.

Министърът на нововъведенията Даниел Лорер беше безапелационен, че акцията против Борисов не е политическа.

„ Това е акция на престъпността, няма нищо политическо в нея. Видяхте сами по какъв начин се случи всичко, по разпоредбите, тъй че институциите би трябвало да работят, законът би трябвало да се ползва за всички “, сподели министърът Лорер.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР