Защитата на Бахмут продължава и последните дни показаха, че Украйна

...
Защитата на Бахмут продължава и последните дни показаха, че Украйна
Коментари Харесай

Киев: Войските в Бахмут напредват, показахме, че можем да унищожим врага

Защитата на Бахмут продължава и последните дни демонстрираха, че Украйна може да напредне и да се опълчи на съветските сили там, съобщи командирът на украинските сухопътни войски ген. Олександър Сирски, представен от Франс прес и Ройтерс.

" Напредването на нашите войски по посока на Бахмут е първата сполучлива настъпателна интервенция в защитата на града " , съобщи Сирски, представен в Telegram канала на украинския боен център Медия, отбелязвайки първите реализирани триумфи на украинската атака.

" Последните няколко дни демонстрираха, че можем да се придвижваме напред и да унищожаваме врага даже в такива извънредно сложни условия " , акцентира той.

" Операцията за отбрана на Бахмут продължава. Взети са всички нужни решения за защитата ", добави високопоставеният украински боен.

Плановете на Русия за завладяване на обсадения източен украински град Бахмут остават непроменени и към покрайнините му се изпращат нови щурмови сили, заяви украинският зам.-министър на защитата Хана Маляр в изказване, което също беше оповестено в Telegram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР