Зашеметяващо видео, записано от Fox News, показа нещо, което изглежда

...
Зашеметяващо видео, записано от Fox News, показа нещо, което изглежда
Коментари Харесай

Мигранти, уловени на ново видео, стриймващо надолу по отдалечения планински склон в Калифорния, за да пресекат незаконно границата

Зашеметяващо видео, записано от Fox News, сподели нещо, което наподобява като диря от незаконни имигранти, преминаващи надолу по планински скат към селски регион на Южна Калифорния.

На към час път с кола източно от Сан Диего, от десетки до евентуално над 100 мигранти бяха снимани както от наземни камери на Fox News, по този начин и от камери на дрон, до момента в който досадно се спускаха по цепнатина в планинската верига в Джакумба, Калифорния. За да преминат незаконно границата, наподобява, мигрантите са се изкачили на планината от мексиканската страна.

Тогава беше забелязан непрекъснат поток от незаконни имигранти да върви към дъното по продължение на междущатска автомагистрала 8, с цел да бъде посрещнат единствено от двама сътрудници на граничния патрул на мястото.

Трима мъже, които съумяха да слязат от планината, споделиха на Fox News, че са от Казахстан. Кореспондентът на Fox News Бил Мелугин сподели, че по-голяма група китайски мигранти също са били на мястото, гледайки и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР