Зашеметяващи кадри от камера за наблюдение в американско училище показват

...
Зашеметяващи кадри от камера за наблюдение в американско училище показват
Коментари Харесай

Кошмар в школото: Ученик иска да разстреля всички, обезвреждат го с прегръдка ВИДЕО

Зашеметяващи фрагменти от камера за наблюдаване в американско учебно заведение демонстрират момента, в който треньор обезоръжава възпитаник, носещ пушка, с… прегръдка. Историята е от 17 май, само че видеото вижда бял свят едвам в този момент, написа Труд бг.

Кийнън Лоу, треньор по футбол и лека атлетика в гимназията Parkrose в град Портланд, щата Орегон, може да бъде забелязан да се разхожда из коридорите и да влиза в една от класните стаи.

Когато се появява след няколко секунди, той държи пушка и се отдръпва обратно от ученика Ангел Гранадос-Диас. В същия миг различен преподавател съумява да вземе оръжието.

Тогава Лоу прегръща Гранадос-Диас го задържа най-малко за минута. В един миг наподобява, че Гранадос-Диас се пробва да се освободи, само че Лоу продължава да го държи.

В последна сметка полицията идва бързо и задържа Гранадос-Диас. Лоу пък е приветстван воин след случая.

Stunning surveillance footage captured the moment a high school coach in Oregon disarmed a student with a shotgun and then embraced him. Police eventually arrived and took the student into custody. https://t.co/a5artNKKlJ pic.twitter.com/rIKG9Phl0e
— ABC News (@ABC) October 19, 2019
Първоначалната информация сочеше, че Лоу е съумял да събори ученика на земята, само че видеото, оповестено от окръжната прокуратура в петък, сподели, че развръзката е напълно друга.



19-годишният Гранадос-Диас е страдал от рецесия на психологичното здраве по време на случая и е осъден с едвам три месеца пробация.

Признал се е за отговорен по обвиняванията за внасяне на заредено оръжие в социална постройка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР